Kyllingspydmedsataysaus. Jeg hadde også bursdag noen dager før Kent så noen gaver var til meg med. Vi rigget hele lokalen med filmlærret, chilloutlounge, buffetbord, kaffebord, dj-area og sitteplasser for gjester
Kyllingspydmedsataysaus Kyllingfilet i strimler, tres på trespyd og stekesOppskrift på sataysaus. limesaft4 dl koksmelk2 ss rød karripasta3 ss sukker4 ss peanutsmør2 ss hakket peanøtterSmåkok kokosmelk og karripasta
Satay-kylling ferdig stekt Ha salat, nudler, lime og kyllingspyd på et fat. Sataysausen skal ha en lett, saus-aktig konistens som du kan øse med en sje
Server med ris, en god salat og hell litt Sataysaus over kyllingen før servering. Begynn med nøttene og sørg for at de er helt finmalte før du har i resten
Thailansk mat er for å deles så serverer det derfor på et stort fat, med grønnsaker og nudler( nudler til de som spiser det i familien) og kyllingspydene øverst