kyllingsuppe. Ikke la deg skremme av navnet eller den store spiseskjeen medkarri som går med. Nå som mange smaksløker i de tusen hjem er litt hemmet av forkjølelse er det godt med mat som virkelig smaker litt
- 1 kyllingfilet- 1/2 eple- 1/2 løk- 1 ss smør eller margarin- 1 ss karripulver- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 1 dl vann- 1,5 dl matfløte- 1 grønnsaksbuljongterning- 1/2 ts sukker- salt og pepper- persille- 1 ss snøfrisk- 1/2 ss lett kesamBle du fristet. 1 ss karripulver
Hvitløken stekes sammen med de andre grønnsakene det siste minuttet. Ha litt mer olje i stekepannen og fres karripastaen et minutt mens du hele tiden rører
Kremet suppe med god smak av karri og kajennepepper. Kremet kyllingsuppemed god smak. Skjær kylling i små biter, brun dem i olje, krydre medkarri, kajennepepper , salt og pepper
Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen tilsett kyllingkjøttet tilsett maisen Gi et oppkok Verdens beste suppe klar til servering Server gjerne med deilig nanbrød
Tilsett kyllingen sammen med kyllingfond, karri, sukker og chili explotion krydder. Nyt en supergod kyllingsuppemed et saftig og luftig glutenfritt brytebrød
Hell suppen tilbake i kjelen, og tilsett sjampinjong, kylling, karri og hvit pepper. Indisk kyllingsuppemed eple++, er basert på kyllingkraft, og den lager jeg fra bunnen
Nå som jeg er hjemme i mammaperm, så er jeg opptatt av at det ikke skal ta for lang tid med maten. Jeg nevnte at jeg skulle lage meg en kyllingsuppe og dele oppskrift om resultatet ble bra