Skal du servere berre til vaksne kan du lage ein deilig vingelé, det er alltid suksess. Men i dag hadde eg barn til bords, og då henta eg fram ei god ripssaft, og lagde gelé med den
Ønsker du å lage din egen finner du oppskrifter nedover siden her. ♦ Mos blandingen i en sil og press ut saften i en bolle – jeg fikk ca 300 g ripssaft og beregnet altså gelatin ut ifra dette. ♦ Ha bær og vann i en kjele og kok på middels varme, «putrevarme» i ca 25 minutter ♦ Mos blandingen i en sil og press ut saften i en bolle – jeg fikk ca 300 g ripssaft og beregnet altså gelatin ut ifra dette
Denne laget jeg med søsteren min i sommer, og det smakte helt nydelig. Det er en enkel drink med prosecco og ripssaft, og siden vi plukket ripsen selv bak huset kvelden før, smakte den ekstra godt da vi endelig kunne ta en velfortjent pause ute i hagen
Jeg bestemte meg for å lage saft i år. Og det er så godt med hjemmelaget saft. Har du en ripsbusk i hagen eller kjenner noen som har en busk som ingen gidder å plukke av