Serveres med agurksalat, gulrøtter, poteter og holandaisesaus. Marinade av 2ss soyasaus, 1 ss honning, 1 ts cayennepepper og saft av en lime blandes og helles over lakseni en ildfast form. Stekes i ovn ved 180 grader i ca 10 min
Alle retter som lages i denne ovnen kalles tandoori. I utgangspunktet er det en marinade, men den også brukes til å krydre kjøttdeig og lage kjøttboller eller ”kebab” på spyd
Serveres med agurksalat, gulrøtter, poteter og holandaisesaus . Marinade av 2ss soyasaus, 1 ss honning, 1 ts cayennepepper og saft av en lime blandes og helles over lakseni en ildfast form. Stekes i ovn ved 180 grader i ca 10 min
Carpaccio av laks eller ørret med osteflarn er nok en suveren forrett som vilimponere de fleste. Ostekjeksen bidrartil å sette en artig og overraskende vri på retten
Deiligfiskegrateng med laks og fullkornspasta. Vi satt lammelåret iovnen etter frokost, gikk en fin fjelltur og kom tilbake, satt inntilbehøret, slappet av og ventet mens den deilige lukten fylte hytta
Skjær opp kylling/laks/svinekjøttistrimler eller biter og dekk med marinaden. Anbefaler å teste ut oppskriftenmin på Teriyaki-laks (her) og teriyaki-wings (kommer her)
Kryddersmørbakt laks på asparges. timianmarinade (oppskrift her). Dette er enkel, men veldig god mat som, passer vel så godt inne en regnværsdag som på grilleni sommersola