Dette er en marengskake helt fri for raffinert sukker, men siden sukker er en viktig ingrediens i marengs blir ikke bunnen helt lik på vanlig marengs, men er absolutt et godt alternativ
Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Hei, jeg bare vender eddik og maisennapulveret forsiktig inn i marengsenmed en slikkepott (lager ikke jevning)
Her serveres dere pasjonsfruktmousse som rett og slett smelter på tungen og med friske bær og nylagede marengs, ble dette en godsak jeg kan anbefale til hver eneste søtmums
Vend forsiktig inn mandelblandingen i marengsenmed en slikkepott. Besøk også bloggen Villa Perlesukker for flotte kakebilder og nydelige oppskrifter Marengspinner
Sprø marengs, søt vaniljekrem og friske bær. Fortsett å visp til du har en helt stiv marengs. Det som er topp med denne oppskriften er at det tar under en time å lage den, fra du starter å finne frem kjøkkenmaskinen til du kan servere kaken
Fordel kakebunnen utover et stekebrett og fordel marengsen over det igjen. Legg begge bunnene medmarengssiden ned og ha et lag vaniljekrem i midten og sprøyt cappuchinokrem med en stor sprøyte tip på toppen