Ingen etterfylling av kull eller vending av gris, ei heller pensling av marinade og krydder. Tilbakemeldingene på kjøttet var de beste jeg noengang har fått, så dette definitivt måten å lage gris på for meg
Bland sammen marinaden og sett til side. Marinade. Legg i plast og sett i kjøleskapet til neste dag. Jeg laget hjemmelagde pitabrød, men det blir mer gris
Bland sesamolje og sesamfrø tilmarinaden. Gris har fullverdig protein med den litt rare fordelingen at den har nesten dobbelt så mye leucin i forhold til isoleucin og valin
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Ingen etterfylling av kull eller vending av gris, ei heller pensling av marinade og krydder. Tilbakemeldingene på kjøttet var de beste jeg noengang har fått, så dette definitivt måten å lage gris på for meg
Marinaden har jeg laget av vin og urter, tomat og honning, så da starter vi med den. Som en motsats til galskapen, vil jeg gjerne slå et slag for den norske grisen, og spesielt de deilige,saftige,marmorerte nakkekotelettene
Tilmarinade. Legg skinka i marinaden i to dager. Tilslutt, når man begynner å bli ferdig med hele saken, så tilsetter du eplejuicen eller sitronsaften til den får den perfekte balanse… eller på godt norsk, til den har en smak du liker
Marinade. Fyllet vil bidra til at grisen holder "formen" under steking. Du kan også dekke til ørene og halen for at de ikke skal bli brent og fjerne folien den siste halve timen
Dagen før du skal bruke gropa, har du sjølvsagt lagt kjøttet du skal koke i marinade. ) la våre eigne, fjerne slektningar ned sau og gris, ku og til dels hest, i jorda over varme steinar – truleg pakket inn i skinn eller magesekk
Disse stykkene er perfekte sammen med marinader og krydder som følger med i pakken. En bonus ved å skrive matblogg er at noen ganger dukker det invitasjoner til diverse eventer, opp i inboxen