Lekre grillstriper fra en deilig, syndig, mørk marinade som gjør koteletten til smakseventyrEn skikkelig digg marinade, spesialutviklet for nakkekoteletter og svinekoteletter
Jeg synes grillmaten smaker mye bedre hvis jeg legger kjøtt eller fisk i marinade, og denne marinaden her er nydelig til svinekjøtt og gjør at kjøttet blir mere saftig og mørt
Stek kjøttet i olje og marinadetil gjennomstekt og litt brune kjøttbiter. Ettersom jeg synes svinekotelettertilberedt på vanlig måte er kjedelig, serverte jeg dem på denne måten i dag
Her er oppskriften på en marinade som jeg bruker ofte, og særlig tilsvinekoteletter og flintstek. Hakk urtene fint og rør sammen alle ingrediensene tilmarinaden
timian og vend inn litt av marinaden fra kjøttet. Olje til steking ( kun i panne). Lag en marinade ved å blande sammen finrevet skall av 1 appelsin, saft. Legg kotelettene i marinaden 20-30 min på kjøkkenbenken. 4-5 svinekoteletter , nakke eller kam
Jeg så tilbud på svinekoteletter i frysedisken da jeg var på butikken igår, og kunne ikke dy meg. Som tilbehørtil kotelettene hadde vi spinatsalat, potetsalat (vil legge ut oppskrift på dette senere), brokkoli, blomkål og hvitløkssmør (Her)
I Europa brukes enerbær ofte i marinadertil oksekjøtt, elg eller svin. Brukes også til å lage sesampasta, som brukes i saus til nudler, ris og grønnsaker