Marinering reinsdyr oppskrifter

Reinsdyr på indisk vis

Reinsdyr på indisk vis

Reinsdyrstek er sjelden å finne på menykart i India. I urindiske skrifter finnes det historier om reinsdyrjakt og skinnet er blitt brukt som underlag ved meditasjon i fjellområdene
Indrefilet av reinsdyr

Indrefilet av reinsdyr

600 g indrefilet av reinsdyr. Relatert 600 g indrefilet av reinsdyr. Ingredienser. ¼ potte timian. Smør og olje til steking
Reinsdyrbiff med

Reinsdyrbiff med

Reinsdyrkjøtt er magert kjøtt rikt på jern og protein, og de fettsyrene som finnes er av det sunneste slaget
Rudolf med syltede rødbeter – helt ville kokkekunster!

Rudolf med syltede rødbeter – helt ville kokkekunster!

Det er faktisk litt pussig at vi nordboere ikke spiser reinsdyr i jula. Denne oppskriften garanterer en helvill matopplevelse som vil få gjestene til å behandle DEG kongelig når du serverer det mest eksotiske norsk natur har å tilby – reinsdyrfilet
Reinsdyrfilet med grønnkål og sopp

Reinsdyrfilet med grønnkål og sopp

Reinsdyrkjøtt er deilig, og som regel mørt. Og i motsetning til flere andre typer indrefilet er reinsdyrfileten også meget smakfull
SURSTEK - med russiske erter og rosenkål

SURSTEK - med russiske erter og rosenkål

Kulturmelkmarinering og beslektede melkebaserte marinader, kan vi finne igjen i midtøsten, india og i det asiatiske kjøkken der kjøtt mørnes og konserveres i yoghurt

Indrefilet av reinsdyr

Ingredienser 600 g indrefilet av reinsdyr ¼ potte timian Smør og olje til steking ca 400g Rosenkål ca 10 skiver bacon Salt og pepper Fremgangsmåte Mariner indrefilen i olje, [

Indrefilet av reinsdyr

Ingredienser 600 g indrefilet av reinsdyr ¼ potte timian Smør og olje til steking ca 400g Rosenkål ca 10 skiver bacon Salt og pepper Fremgangsmåte Mariner indrefilen i olje, salt, [

Nyttår 2010

Røkt reinsdyrhjerte. Reinsdyr. Indrefilet av reinsdyr, helstekt med urtekvaster, servert med rødbetskokt pære, sellerirotpure,