Reinsdyrstek er sjelden å finne på menykart i India. I urindiske skrifter finnes det historier om reinsdyrjakt og skinnet er blitt brukt som underlag ved meditasjon i fjellområdene
Det er faktisk litt pussig at vi nordboere ikke spiser reinsdyr i jula. Denne oppskriften garanterer en helvill matopplevelse som vil få gjestene til å behandle DEG kongelig når du serverer det mest eksotiske norsk natur har å tilby – reinsdyrfilet
Kulturmelkmarinering og beslektede melkebaserte marinader, kan vi finne igjen i midtøsten, india og i det asiatiske kjøkken der kjøtt mørnes og konserveres i yoghurt
Ingredienser 600 g indrefilet av reinsdyr ¼ potte timian Smør og olje til steking ca 400g Rosenkål ca 10 skiver bacon Salt og pepper Fremgangsmåte Mariner indrefilen i olje, [
Ingredienser 600 g indrefilet av reinsdyr ¼ potte timian Smør og olje til steking ca 400g Rosenkål ca 10 skiver bacon Salt og pepper Fremgangsmåte Mariner indrefilen i olje, salt, [