Rørte bringebær. Rør sammen bringebær, sukker og vanilje. Legg den nederste bunnen over på et fat og fordel halvparten av de rørte bringebærene på bunnen
(Jeg delte den i tre lag, for da ble den tynn og trengte ikke dynkes)- Visp kremfløten til krem og ha i en sprøytepose- Smør et godt lag bringebærsyltetøy på bunnen- Fyll på krem på den andre bunnen- Legg bunnen med krem oppå bunnen med bringebær- Fortsett slik til alle lagene har bringebærsyltetøy og krem (eller annet fyll om du ønsker det)
Til denne kaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak
Øverst marsipankake. Nederste kake er sjokoladekake med søt sjokoladekrem og bringebærmousse. 3 lag fyll , mango og pasjonsfrukt pure med fløtekrem, vaniljekrem og fløtekrem med bringebær og vanilje
Fyll. bringebær, eventuelt bringebærsyltetøy. Fyll. Mos bringebærene sammen med 2 dl. Del sukkerbrødet i 3 deler og smør på halvparten av fyllet. 300 gr bringebær, eventuelt bringebærsyltetøy
Det går også selvfølgelig ann å variere fyll etter egen smak. Ikke langpannesjokoladekake med seigemenn, men en marsipankake for en åtteårig Barcelona fan
fylles med rørte bær med mye saft, trenger den ikke dynkes. hverandre etter hvert som de fylles. Smelt mørk sjokolade og fyll i et kremmerhus og bruk til ”skrift” om du ønsker
Fyll. 2 dl syltetøy eller rørte jordbær/bringebær. Sukkerbrød. Avkjøl på rist. Elt marsipanen myk og kjevle ut ca 300 g marsipan til marsipanlokk så stort at det vil dekke hele kaken (bruk litt hvetemel ved utkjevling)
Fyll og pynt. bringebærsyltetøy. Dette er en stor marsipankake, som rekker til mange personer. Sukkerbrødet deles i tre lag, og mellom lagene legges vaniljekrem, bringebær og krem