Gni inn oksesteken med salt og pepper og legg den i en ildfast form. 1 surret oksestek (vår var i overkant av 1 kilo). 1 surret oksestek (vår var i overkant av 1 kilo)
Saftig, mør oksestek med asiatiske kryddermiks. Den møre, varme, saftige (og helst litt rosa i midten) oksesteken, skåret i litt tykke skiver, er perfekt søndagsmiddag for meg
Når en endelig kjøper oksestek, så er det fristende å lage roastbeef eller tradisjonell oksestek. Men etter å ha smakt rødvinsbrassert oksestek, tror jeg ikke du velger andre metoder
(Om du ønsker å marinere oksesteken på forhånd finner du oppskriften på en god timianmarinade her). Her har du oppskrift på perfekt gjestemiddag eller søndagsmiddag
Denne oppskriften fant jeg på nettet for flere år siden og den er glimrende. Hvor ble oksesteken av. Til og med Henrik Ibsens hadde et forhold til oksesteken
Min beste oksestek. Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit
nemlig kremsprøyta som jeg nevnte tidligere i saken om oksestek og eplebrus. Eller kanskje ikke. For steinbiten var ikke klin kokos i den forstand at det var noe så veldig sprøtt eller vilt med den
Denne oppskriften er inspirert av mesterverket Modernist Cusine at Home. Oksestek har blitt servert titt og ofte i heimen vår, men Sviddå har utrolig nok ikke fått sjansen til å prøve seg på surret oksestek