Svinger innom for å dele en oppskrift som ble knallgod. Jeg tenkte i utgangspunkt å lage kjøttboller, men vi fant ut at det var like greit å bare steke det i stekepanna, ettersom det skulle fylles i pitabrød etterpå
Generelt inneholder garam masala fra Kashmir, færre krydder enn min hjemmelaget, har du kjøpt min hos meg eller i nettbutikken, kan du bruke litt mindre
Men har lagt ved oppskriftpå lavash brød for de som ønsker å lage dem selv. Jeg har også fått med med meg at dette er en populær rett å bestille når en er på ferie i Tyrkia
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelagetkebab. Da er det bare å smelle alt sammen på en tallerken eller i et pitabrød, kombinasjonen av sausene og kjøttblandingen og salaten ble overraskende digg
Da jeg begynte å snuse på mat fra andre land, ble jeg ofte overrasket over krydderne som ble brukt, for der vi bruker muskat i fiskegratengen, nellik i appelsinen og kanel på grøten, bruker både indere og grekere disse krydderne på helt andre måter
Oppskriftpå knekkebrød HER. Vi starter like godt på begynnelsen med. Hjemmelagetkebab Middags salat. Pass på å lagre den på mobilen din i gratisappen Bloglovin HER
Bearbeidet mat inneholder også ofte ulike tilsetningsstoffer som påvirker smak, utseende og konsistens, så ubehandlede råvarer vil ikke bare være et mer næringsrikt valg med høyere kvalitet, men ikke minst er det mange som mener at hjemmelaget mat også gir en bedre smaksopplevelse
Oppskrift finner du her. I tillegg skal jeg få nytt treningsprogram i morgen, vi skal i begravelse på fredag, og etter helgen skal vi fortsette på et stort oppussingsprosjekt som har stått brakk ganske lenge