Her kommer oppskriften. Jeg har lenge tenkt å sylte små agurker, men det har vært en hektisk høst med flytting og ny jobb så tiden har rett å slett ikke strekt til
At denne oppskriften går under billig, enkelt, raskt, sunt* og godt er superbonus. Det er enkelte ting vi har med oss fra barndommen av som vi ser på som sannheter
dette ble litt vel søtt etter min smak, men jeg skriver oppskriften slik jeg brukte den. VI BRUKER JO SYLTET SILD AV MANGE SLAG, SYLTEDEAGURKER ER EN KJENNING, MEN DER STOPPER DET
Sushi er Japans nasjonalrett. Retten har blitt veldig populær i Norge de siste årene. Det finnes flere forskjellige typer sushi, maki, nigiri og sashimi
Idag vil eg dele to nye oppskrifter på sylta grønnsaker med dere - sylteagurk og syltede rødbeter. Både agurken og laken er super å bruke som smakstilsetning for å få syre i ulike oppskrifter, blant anna påleggsalater og potetsalat
Oppskrift. Det blir vel litt likt syltedeagurker som jo de fleste har et forhold til. Dette er sammen fremgangsmåte som om du lager sursild eller syltedeagurker
Makiruller er enkelt å lage når du først har lært teknikken. Trykk HER så ser du hvordan du kan lage maki, samt HER hvor enkelt det er å lage klebrig sushi ris
Her er oppskriften på en mettende salat som utgjør et helt måltid i seg selv. en håndfull syltedeagurker (jeg liker de små som ikke er ferdig oppkuttet)