For syltet løk. Denne lakseretten har jeg kopiert fra chefsteps. For laksen. Pakk laksen og pass på lavt trykk på vakum for å ikke ødelegge formen til fisken
(I denne oppskriften skal egentlig fisken stekes/grilles, men ovnsbakt er mye bedre. "Syltet" kinakål. Legg laksestykkene i teriyakisausen til marinering et par timer
Oppskrift på laks Sashimi(Til 2 personer, eller som forrett til 6 pers. Salma laksSkjærlaksen i tynne (0,5 cm) skiverDressing. 25 ml (0,25 dl) soya saus1/2 finhakket rød chili1/2 ts koriander krydderSaften av 2 limebåterEn håndfull hasselnøtter kuttes grovt og ristes i panne med litt olje og 1/2 ts sukker1 granateple, del opp og skrap ut frøene (kun frøene skal brukes)Syltet ingefær (fra Lille Asia / Meny)Limebåter til pyntKoriander blader til pyntLegg lakseskivene på et fat
Jeg brukte Hellstrøm Aquavit i min utgave av akevittgravet laks. I middelalderen ble gravlaks laget av fiskere som saltet laksen og gjæret den ved å grave den ned i sanden over høyvannslinjen
Syltet ingefær. ii mine øyn er dette en av de deilige oppskriftene med rå fisk og asiatiske smaker. Lakseloinen lå jo i frysen, den bare ventet på å få være med å leke
200 g fiskefilet som laks og torsk. Kok opp vann, hvitvin, salt og rekekraften fra glasset med reker. Kutt fisken i 1 cm store terninger og ha i kjelen
Syltet ingefær i skiver. Legg de tynne skivene av laks på tallerkenen. Det kan være kamskjell, laks, tunfisk, krepsehaler eller andre varianter som du liker
syltet ingefær. La salmalaks i en dyp tallerken og skviste lime over. syltet ingefær. Grunnen til at jeg legger laksen i limesaft er at den da blir det vi kaller råmarinert