Heisann, er fortsatt på etterskudd har ikke fått kommet meg inn på det trådløse nettet hjemme. (. Dette er gårsdagens dagbok, jeg hadde bursdag i går og koste meg med frisørtime, litt shopping og deilig salat på Nord
No i påska er det koseleg å samlast rundt eit bord med gode vener og gode rettar. Når ein har fri kan maten gjerne ta litt tid å lage, det viktigaste er at det ikkje er for komplisert, og at ein har tid til å gjere hyggelege ting innimellom
Syltedepærer. 4 store, gode pærer. Mørdeig. Alle ingrediensene eltes sammen for hånd til en jevn deig. Sett deigen i kjøleskap en halv time før den kjevles ut
Sjarmerende naken-prosecco med personlighet4. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Nå får du tak i ekte prosecco laget på ”gamlemåten” i en rekke Vinmonopol-utsalg over hele landet
Posted by Torill Anita. Tweet. For noen dager siden besøkte vi Maaemo , faktisk for første gang. Vi reiser jo en del både innenlands og utenlands og besøker alltid topprestauranter hvis det finnes
Den kan til og med gi et løft til rotfestede norske tradisjoner som syltedepærer. Når en nabo har overskuddslager på pærer er det bare å hente fram gammel kunnskap og sette igang
Alltid servert med hjemmelaget potetgull til, syltede asier og kokte poteter til å gni inn i sausen. Året ble avsluttet på tradisjonelt vis hos meg og min kjære
Jeg legger også til noen syltede rødbeter - nydelig smak og full av antioksidanter. Jeg får stadig spørsmal om hva jeg til vanlig spiser, og om jeg spiser så sunt som det ser ut som
Og til slutt, pate´ med finhakket sur agurk og syltede rødbeter, toppet med sprø vårløk. Crostini kan brukes som forrett, fingermat til cocktail, på tapasbordet eller når som helst når du er sulten og har lyst på noe ekstra godt
Krydderkokte pærer. En oppsummering fra fjorårets matnytelser. I fjor (2008/2009) var året vi begynte med å sette av lørdager til å lage treretters middager sammen