Paideig uten mel oppskrifter

Paideig

Paideig

Kna hvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig. Paideig er enkelt å lage og kan fylles med det du selv ønsker
Pai med spinat, ost og bacon

Pai med spinat, ost og bacon

Selve paideigen kjøper jeg ferdig og har liggende i fryseren, så den klar på noen minutter. 1 pk paideig/butterdeig4 egg2 dl melk1 pk spinat - -(eller 5-6 terninger frosne)1 pk bacon2 dl ost1 løk3-4 champignonSalt og pepper. Forvarm ovnen på 200 graderFres bacon i biter raskt i en panne - legg til sideSkjær soppen i biter og løken i skiver og stek dette i baconfettet sammen med litt smør i et par minutter - legg til sideFordel deigen i en form og prikk bunnen med en gaffel - forstek i ca 10 minutter - ta ut formenVisp egg sammen med melk og tilsett saltRasp osten og ha dette i eggerørenHa løk, sopp og frisk spinat i formen og tilsett eggeblandingen - legg bacon på toppenStek i ca 30 minutter til egget er fast. 0 1 pk paideig. 2 dl melk
Glutenfri pai med kjøttdeig og cherrytomater

Glutenfri pai med kjøttdeig og cherrytomater

Paideig. Visp sammen egg, fløte og melk. Glutenfri paibunn er ikke så helt enkelt å få til. Det Glutenfrie Verksted har nå lansert en glutenfri paibunn som er lett å få til og som passer utmerket til salte paier
Glutenfri Quiche Lorraine

Glutenfri Quiche Lorraine

Paideig. Visp sammen egg, fløte, melk, salt og pepper og hell over. Glutenfri paibunn er ikke så helt enkelt å få til
Mørk og smakfull sjokoladepai

Mørk og smakfull sjokoladepai

For å få en paideig som ikke krymper når den stekes, gjelder det å arbeide minst mulig med den, så kjør knivene så lite som mulig etter av vannet er tilsatt
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Dette er den beste paideigen jeg noen gang har smakt. Kna sammen hvetemel, smør og melis. Paideig. 300 g hvetemel. 100 g melis. 750 g rabarbra (Tusen takk til Merethe på jobb som supplerer meg 300 g hvetemel. 100 g melis
Pai – på en, to, tre!

Pai – på en, to, tre!

Kna smøret sammen med melet og tilsett vann. Tilslutt tømmes alltid eggeblandingen med ost, melk/fløte, salt og pepper over fyllet du har valgt – det er en basisoppskrift som du kan bruke til det aller meste
Fransk eplepai i roseform

Fransk eplepai i roseform

Lag paideig ved å smuldre sammen hvetemel og kaldt smør i terninger. Paideig. Legg epleskivene i sirkler utenfra og inn
Kjøttdeigpai

Kjøttdeigpai

Mens dette puttrer for seg selv kan du lage en paideig. Pisk sammen egg og melk å hell over fyllet i paiskallet, å ha revet ost over
Pekanpai

Pekanpai

Paideig. Sikt hvetemel og melis i en bolle. Ha bakepapir oppå paideigen og fyll den med tørkede erter slik at deigen ikke sklir ut når du steker den
Laksepai

Laksepai

Smør paiformen med smør eller olje, og kutt til paideigen slik at den passer formen. Fordel paideigen i formen, og kutt opp llaksen i biter
LØK- OG BACONPAI

LØK- OG BACONPAI

Paideig. Smuldre smøret i melet og bland med kaldt vann. 200 g hvetemel. 200 g hvetemel. Denne paien kan ha dobbelt så mye fyll som jeg hadde, da rekker den til 6-8 personer
Løkpai

Løkpai

Smør paiformen med smør eller olje, og kutt til paideigen slik at den passer formen. Fordel paideigen i formen, og kutt opp løken i fine biter