Panere torsk oppskrifter

Panert torsk med grønnsakspurè og asparges

Panert torsk med grønnsakspurè og asparges

Over til middagen - torsken ble først smurt inn med mandelmel før den havna i panna - NAM. Torsken er forøvrig sjølfiska, siste pakka i frysa 
Panert torsk

Panert torsk

Dypp de tinte torskeloinene i eggeblandingen for så å dyppe de i skålen med krydderblandingen. Dekk torskeloinene godt
Torsk på nye veier

Torsk på nye veier

Du kan steike, panere, lage gryter eller former med fisk,  men utfordringen er at dette i stor grad gjelder fileter
Panert
tosk

Panert tosk

Det du trenger for å panere fisk er paneringsmel(man finner glutenfri på mange dagligvarebutikker), men man kan også bruke cornflakes, knust baconsvor eller rett og slett tørke brød eller knekkebrød som man knuser selv
Havrepanert torsk med sellerirotpuré

Havrepanert torsk med sellerirotpuré

eks torsk. Vend torskefiletene i en blanding av egg og melk/kesam og ha på paneringen. Torsken er ferdig når den flaker seg lett når du skjærer litt i den
Havrepanert torsk med sellerirotpuré og tomatsalat

Havrepanert torsk med sellerirotpuré og tomatsalat

eks torsk. Vend torskefiletene i en blanding av egg og melk/kesam og ha på paneringen. Torsken er ferdig når den flaker seg lett når du skjærer litt i den
SESAMPANERT TORSK MED RØDBETESAUS

SESAMPANERT TORSK MED RØDBETESAUS

TIL Å PANERETORSKEN TRENGER DU. sesampanert torsk, rødbetesaus, røsti. Torskefiletenepaneres og stekes på middels varme i en blanding av smør og olje til de flaker seg
Torsk med mais og dressing

Torsk med mais og dressing

Du kan også panere fisken. 400 gr torskefilet2 dl majones2 ts Tabasco2 ts Dijon sennep1 ts paprikapulverSalt og pepper1 løk1-2 bokser maisPersille. 0 400 gr torskefilet

Panert tosk med grønnsakssymfoni

Jeg hadde egentlig planlagt ørret til middag , men da jeg skulle bøye meg ned for å se i fryseren var ryggen veldig kranglette og dermed grep jeg det første som dukket opp som altså var torskefilet
Fylt og panert kyllingfilet

Fylt og panert kyllingfilet

Gratinert kyllingfilet i formStøtt kinesisk industri, spis torsk fra Norge. Ok, i dag er det mulig at maten tar litt mer en 20 minutter
Gjør fisken saftig og sprø

Gjør fisken saftig og sprø

Dypp torskestykkene i egget først, deretter i melblandingen. Panert torsk med søtpotetmos, sautert spinat og pepperoni 2016-01-19 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 torskestykker 1-2 ss smør 1 søtpotet 6 pepperoniskiver (eventuelt bacon) to never spinat 2-3 ss gresk yoghurt. 4 torskestykker