Det du trenger for å panere fisk er paneringsmel(man finner glutenfri på mange dagligvarebutikker), men man kan også bruke cornflakes, knust baconsvor eller rett og slett tørke brød eller knekkebrød som man knuser selv
eks torsk. Vend torskefiletene i en blanding av egg og melk/kesam og ha på paneringen. Torsken er ferdig når den flaker seg lett når du skjærer litt i den
eks torsk. Vend torskefiletene i en blanding av egg og melk/kesam og ha på paneringen. Torsken er ferdig når den flaker seg lett når du skjærer litt i den
500 gr torsk. 500 gr torsk. Denne middagen er inspirert fra en av forrige ukes retter fra Godt Levert. Vi gjorde litt om på tilbehøret, og var veldig fornøyd med denne fiskeretten
TIL Å PANERETORSKEN TRENGER DU. sesampanert torsk, rødbetesaus, røsti. Torskefiletenepaneres og stekes på middels varme i en blanding av smør og olje til de flaker seg
Du kan også panere fisken. 400 gr torskefilet2 dl majones2 ts Tabasco2 ts Dijon sennep1 ts paprikapulverSalt og pepper1 løk1-2 bokser maisPersille. 0 400 gr torskefilet
Jeg hadde egentlig planlagt ørret til middag , men da jeg skulle bøye meg ned for å se i fryseren var ryggen veldig kranglette og dermed grep jeg det første som dukket opp som altså var torskefilet
Dypp torskestykkene i egget først, deretter i melblandingen. Panert torsk med søtpotetmos, sautert spinat og pepperoni 2016-01-19 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 torskestykker 1-2 ss smør 1 søtpotet 6 pepperoniskiver (eventuelt bacon) to never spinat 2-3 ss gresk yoghurt. 4 torskestykker