Men på denne kaken valgte jeg å også pyntemed frukt og bær. Jeg pyntet også med melisbord langs kanten, og en marsipansløyfe for å dekke et lite hull i marsipanlokket på siden av kaken
(Selv foretrekker jeg å vente med deler av pyntingen til det nærmer seg servering, spesielt hvis jeg bruker bær, frukt, og friske spiselige blomster eller blader som mynte eller sitrontimian
Når kaken er avkjølt deler jeg den i to og fyller den med et godt syltetøy eller rørte bær. Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på md litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake
Men spar litt på jordbærene til pynten. Vaniljekrem passer også veldig bra med friske bær. Jeg syntes det er veldig godt å dynke kakebunnen med appelsinjuice, da blir kakebunnen med saftig og man får en frisk god smak av appelsin
Legg på den andre delen av kakebunnen og ha over et nytt lag med rørte bær, krem og delte jordbær. Del kakebunnen i tre og ha rørte jordbær på den underste delen
Legg på den andre delen av kakebunnen og ha over et nytt lag med rørte bær, krem og delte jordbær. Del kakebunnen i tre og ha rørte jordbær på den underste delen
Deretter kan du pynte kaken med akkurat hva som helst. Til denne kaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak
Dekk så hele bunnen med hele friske bringebær (husk du må ha nok bær til å pynte kaken med også). Den klassisk grønnkledde marsipankaken fylt med krem og vaniljekrem
Jeg brukte bringebærene og physalisene som ble til overs til å pynte rundt bunnen av kaken, og slik kan man også skjule eventuelle ujevne kanter eller bretter på marsipanen
mai pyntede kaker, som passer perfekt til kakebordet ditt. For ikke så lenge siden lagde jeg denne marsipankaken, som er fylt medjordbærmousse, jordbærsyltetøy og friske jordbær