Røkt svinekam uten ben steketid oppskrifter

Røkt svinekam

Røkt svinekam

I dag har vi kosa oss med røktsvinekam til middag. Ha svinekamen, løk og gulerøtter i steokeposen, sett i et steketermometer og lukk posen
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Røktsvinekam er en klassisk og veldig god søndagsmiddag. Skjær opp noen grønnsaker og ha i steikeposen sammen med svinekammen
Glasert svinekam med ovnsbakte poteter og kålsalat

Glasert svinekam med ovnsbakte poteter og kålsalat

Lettsaltet røktsvinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldig fint om sommeren. La kjelen med poteter stå litt på platen, uten lokk, for å fordampe mest mulig av væsken som er igjen
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Røktsvinekam. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,. er avgjørende for smak og konsistens
Rotmos

Rotmos

pinnekjøtt, vossakorv, røktsvinekam eller saltet lammelår. RotmosDette er en annerledes og spennende vri på den vanlige kålrabistappen
Tomatsaus til svinekjøtt.

Tomatsaus til svinekjøtt.

Til røkt Bayonneskinke passer det godt med tomatsaus. (Her hadde jeg kraft fra en svinekam jeg kokte en gang, denne kraften passer godt
Ungkarskokkens ertesuppe

Ungkarskokkens ertesuppe

I går kokte jeg nemlig røktsvinekam, og kraften fra den kjelen er ypperlig som basis for ertesuppe. I mellomtiden plukket jeg bena fra i går fri for kjøtt, samt hakket opp en del av svinekammen som jeg tidligere hadde skåret av
Skinkegrateng med pepperrotsaus

Skinkegrateng med pepperrotsaus

Denne gangen hadde jeg rester fra en røktsvinekam som jeg benyttet. Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg lager ofte grateng når jeg har rester jeg vil bruke opp
Rettelunjs

Rettelunjs

Rugbrødblingser med røktsvinekam, stekte poteter og paprikamajones. Nok til 2 gode blingser4 skiver godt rugbrød2 ts majonesPasse med røktpaprikapulverSvart pepperSaltOlivenoljeNoen kokte poteter med skall, kalde80 g med røktsvinekampasse mengde finsnittet vårløkBegynn med å blande sammen litt paprikapulver, svartpepper, salt og olivenolje i en liten bolle

Weekend-tur med julebord på GudbrandsGard hotell !

Pepperlaks, gravet laks, røkt kveite (tror jeg) og sennepsaus - VELDIG godt. Svinekam med sennepsaus, god på smak, kanskje litt tørr og savnet litt mer av tilbehøret den var toppet med
Fransk på lokalnorsk

Fransk på lokalnorsk

choucrote (sauerkraut), riesling fra Alsace, saltet og røkt svineknoke av eplegris fra Sauherad, produsert på Vinje slakteri, så bacon fra Edland Kjøtt på Haukeli, ved siden av lettsaltet sideflesk fra Vinje Slakteri