Fordel resten av smuldredeigen over og avslutt med et dryss med litt mer sukker og kanel. Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Smuldredeig. Den overrasker dine gjester med en smak av ingefær og kanel. Del stilkene i biter, legg de i en kjele sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel
Ha rabarbraen over i en paiform/ildfastform og dekk denne medsmuldredeigen. Det har vært en travel vår, men nå nærmer det seg sommerferie med stormskritt
RABARBRAPAI. med iskrem til. Smuldredeig. veldig enkel til og med -og det er klart en fordel, når man arbeider i rabarbrakjøkkenhagen og multitasker på insta og lar seg friste til å gå på en skikkelig kollektiv sjokoladesmell, -ja ja, -og sånn går nå dagan
Oppskriften er basert på tantes rabarbrapai, med noen små endringer. får ukontrollert vrengtryne), derfor valgte jeg å kombinere med eple, som er hans favoritt
Smuldredeig. Den overrasker dine gjester med en smak av ingefær og kanel. Smuldredeig. Del stilkene i biter, legg de i en kjele sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel