Vanligvis foretrekker jeg en saltet eller røkt svineknoke, men til denne kraften til raviolien er det greit å ha kontroll på saltmengden da den skal koke godt inn
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
rund pasta til ravioli. Lag pasta til ravioli av hele, ferske egg og tipo AA mel. De monteres ved å pensle den ene siden med lett pisket egg, ha på en ss fyll og legg over en ny raviolirunding
For å lage ravioli lager du vanlig pasta – Google oppskrift for dette. Deretter lager du kun det du vil ha inni – lager ravioliene og steamer disse i dampovnen
I dag var det ravioli som sto på menyen, og den måtte lages uten mål og koketid. Jeg har stanset ut ravioliene med en rund form, men du kan også lage dem firkantet
Ravioli av eple. Smuldrepai med blåbær og kanel. 17/10/2014. Del på Facebook+1tweetTweeterLik. Denne smuldrepaien med blåbær og kanel lager du på få minutter