Her er min nyeste oppskrift med blant annet røkt reinkjøtt, kirsebær og fetaost,. ca 250 g røkt og saltet reinkjøtt ( jeg brukte Suovas biff fra Saltfjell Reinprodukter). Grill reinkjøttet i 1,5 minutt på hver side. Gravet ørret med rosepepper og god salat 4 porsjoner ca 250 g røkt og saltet reinkjøtt ( jeg brukte Suovas biff fra Saltfjell Reinprodukter)
Reinkjøtt er helt vanvittig godt på smak, og med en mørhet du ikke finner i noe annet kjøtt. Sous vide-tilberedning er overflødig når det gjelder mørt reinkjøtt, jeg vil faktisk påstå det gjør mer skade enn nytte … vel og merke om du er som meg og foretrekker kjøttet rått
Min gode venn og makker Elle har skaffet oss et lite eksklusivt parti med tørka reinkjøtt fra vidda. Ønsker du å få reinkjøtt før helga er det lurt å legge inn bestilling senest tirsdag kveld for å få billig frakt
Man kan selfølgelig tilsette litt timian eller annet krydder, men jeg må innrømme at jeg liker best den enkle tradisjonelle smaken, hvor reinkjøttet er i hovedrollen