Her er hvordan jeg lager min ribbemed sprø svor, og en liten vrimed noen godsaker i langpannen. Skyll av krydderet , og krydre ribben på nytt medmed salt og pepper
Norsk julemat består av ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. Tørk anden med torky eller papir som ikke loer. Vi tenkte vi skulle prøve oss på en dansk vri av helstekt and
Husker tilbake til de laaaaange middagene medribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen
Denne gangen gjør vi en vri, med honning og hvitløk… mmm… Bare å glede seg til mat. Da er det godt med en innedag, fyr i peisen, ribbe i ovnen og varm sjokolade med krem
Hakke en håndfull med mynteblader, fersk koriander og bladpersille og litt chilliSkar så opp ribben i passe stykker og surret bitene raskt i den seige massen og strødde urtene over
Medribben og det hele, men kanskje litt lite fettmarmorering. Når jeg tjuvstarter gjør jeg derfor som mange andre - lar med inspirere av asiatiske smaker - også med tilbehøret