Surkål finner du oppskrift på her. Krydret ribbeKlar for dampingFerdig dampetSteking. Legg en asjett under ribben, så du får bygget ned litt opp på midten
Fant to oppskrifter på nettet som jeg kombinerte etter eget forgodtbefinnende. Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe
Tilsett den smaksrike ribbesjyen. De gangene jeg lager ribbe setter jeg nå temperaturen ned til rundt 160 °C og steker videre i 30-40 minutter. 1 tynnribbe med bein og rutet svor, ca. 6 dl kraft fra ribbestekingen
Denne oppskriften er egentlig ganske rett fram. Ribbe nå som det er sommer, tenker du kanskje. Opphavet til plommesausoppskriften kommer fra Lise Finckenhagen
Har prøvd meg flere ganger med ribbe i dampovn uten å lykkes helt, det står mye rart på nettet. Jeg bruker «ribbeform/rist, men du kan godt bruke omvendt fat eller kuler med aluminiumsfolie i langpanna
Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydelig tilbehør. Ettersom andre oppskrifter inneholder buljong, tenkte jeg at en touch av gastromat ville gi en ekstra piff, og det synes jeg den gjorde
Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydelig tilbehør. Ettersom andre oppskrifter inneholder buljong, tenkte jeg at en touch av gastromat ville gi en ekstra piff, og det synes jeg den gjorde
Til tilbereding av ribben har jeg tatt tips fra Arne, og hentet noen fra Bård Greni. Her er hvordan jeg lager min ribbe med sprø svor, og en liten vri med noen godsaker i langpannen
Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si