Siden jeg er en bløtleggingsdame, er dette fast food varianten av glutenfrie rundstykker, jeg har en annen oppskrift der all fytinsyre og enzymsperrer er brutt ned, oppskrift kommer snart
I mangel på rundstykker, og fordi jeg ville ha noe raskt, laget jeg pannekaker. Jeg laget tynne, saftige og sunne pannekaker til lunsj, og akkurat nå er jeg litt for mett
Her går det så det suser nå om dagene. 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
I dag skal jeg introdusere noen fantastiske proteinrundstykker jeg lagde tidligere i uken. Hemmeligheten med å ikke få rundstykker som er flate og bare flyter ut er å ikke kjøre de så mye i en stavmikser
Man må heller ikkje lage brød, eg pleier stort sett å lage dei som scones / tynne rundstykker. Det er 5 år sida eg kutta ut brødmat i kostholdet og dei svært sjeldne gangene eg spiser brødmat, er det supergrove, smakfulle og sunne alternativer som her -
Del opp og rull ut rundstykker som settes på bakepapirkledde stekeplater til etterheving. Med syrnet melk eller yoghurt får du en fantastisk saftig og god bakst, disse rundstykkene er ikke noe unntak, gode på smak og full av korn og frø slik at du får noe å tygge på og du får et sunt og næringsrikt brød