Slik lager du osteiskake med sitron og hvitsjokoladeglasur. Toppet med min nye favoritting å spise her i verden, nemlig sukkerfri glasur med hvit sjokolade, sitron og sukrinmelis
Varm opp fløten (ikke koke) og hell over den hvite sjokoladen. I tillegg hadde jeg litt rosa sjokoladeglasur fra lørdag som jeg måtte bruke opp, og den passet perfekt som topping
Sjokoladeglasur. Piskes godt til du har fått en hvit, luftig masse. Jeg lovet jo å komme med en “skikkelig” kake som plaster på såret for forrige ukes knekkebrød
Det hvite kruset kalles Viktorkruset og er spesielt populært på grunn av den praktiske hanken som gjør at man ikke brenner fingrene selv om kaffen er glovarm
Lakris-panna cotta med hvit sjokoladesaus. ♥ Hvis du vil, kan du glasere muffinsene med sjokoladeglasur (dette lager du lett ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende varm kremfløte) eller lage en sjokoladekrem (se flere ulike oppskrifter her på Det søte liv, blant annet denne). ♥ Hvis du vil, kan du glasere muffinsene med sjokoladeglasur (dette lager du lett ved å smelte 100 g kokesjokolade i 0,5 dl kokende varm kremfløte) eller lage en sjokoladekrem (se flere ulike oppskrifter her på Det søte liv)
Toppet kaken med sjokoladeganache, som er så mye mer smakfull en ekkel Toro sjokoladeglasur. Hvit sjokolade dekorasjon, mørk sjokoladepynt og friske bær
Én pakke "Sjokoladekake Langpanne" fra TORO To pakker "Sjokoladeglasur Langpanne" fra TORO To plater Hvit Sjokolade fra FREIA Én plate Melkesjokolade fra FREIA Cake Pops pinner (evt