Mør og supersaftig «konge spareribs», som Jens Eide kaller den. Pensle Spareribs med bbq-saus og legg på bakepapir sammen med maiskolbe og formen med båtpoteter
Men jeg har holdt på oppskriften, selv om jeg har vært innom variasjoner både angåede steking og saus, så kommer jeg regelmessig tilbake til originalen
En ganske intens, klissete, søt-sterk grillsaus til grillribbe og spareribs. Denne marinaden er veldig godt til alt svinekjøtt som skal grilles, men ekstra digg til grillribber og spareribs
Stemningsbilde fra kveldenI tillegg til søtpotetene besto buffeten av et assortert utvalg langtidsmodnede skinker og spanske pølser, spareribs med spicy honey (fra Gildes nye grillserie), jordbær, ananas, sjokoladecookies (som jeg har lagt ut oppskrift på her) og selvsagt sprudlevann og hvitvin
Del den så opp i strimler mellom hvert ben som du ville gjort med spareribs. Lammeribbe er relativt enkelt å tilberede, men steking varierer fra ovn til ovn og hvilken kjernetemperatur man ønsker
Spareribs. Louis style ribs", "spareribs" og "ribtips". De fleste kullgrillene er for små til å produsere mye mat i store stykker , så hvis du ønsker å røyke mer enn to rack av spareribs eller en svinestek, så vil du trenger noe større, eller med andre ord
Spareribs er noe av det beste jeg vet, særlig med epletzatziki og maispure. Vi bruker bakt potet eller potetsalat sammen med epletzatziki og maispure til spareribs, men det er jo en smakssak
Denne retten var veldig god, smakte nesten som spareribs. Denne uka ville jeg gjerne skrive et bonus søndag innlegg om hvordan man steker ribbe, så jeg ville finne noe å lage til middag også