Steketid lammelår uten bein oppskrifter

Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Du kan også velge å ha lavere temperatur og lengre steketid for å få kjøttet enda mørere. Pass på at det ikke blir stående borti beinet

Lammelår i kokegrop

Det er viktig at det ikke kom røyk ut, da det er varmelekasje som fører til lengre steketid. Jeg prøvde å dra låret ut etter beinet, men det løsnet fra resten av kjøttet og pakka revna
Helstekt lammelår av villsau

Helstekt lammelår av villsau

Steketiden er ca. En annen ting er og plassere steketermometeret sånn du faktisk ser hvor mange grader kjøttet er uten og måtte åpne ovnsdøren

Langtidsstekt lammelår, greskinspirert

Grønnsakene legges under lammelåret underveis i steketiden for å danne ekstra god smak. Sett opp temperaturen litt mot slutten av steketiden, men følg nøye med på steketermometeret
Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Lag små snitt i skinnet og litt inn i kjøttet på lammet med en spiss kniv og og stikk inn hele hvitløksfedd og rosemarinblad (uten stilk)
HØSTMAT OG LAMMELÅR

HØSTMAT OG LAMMELÅR

Da går steketiden raskere. Høstmat, ala lammelår med rotgrønnsakerGni lammelåret med salt, pepper, rosmarin og timian, og legg på en bakplate
Lammestek med klassisk tilbehør

Lammestek med klassisk tilbehør

En saftig herlig lammestek eller et helt lammelår er og bli gourmetmat for oss nordmenn som kan skryte av å ha verdens beste lammekjøtt
Lammestek, langtidsstekt

Lammestek, langtidsstekt

Mot slutten av steketiden, setter jeg opp temperaturen for å fremskynde prosessen noe. Klassisk lammelår (her)
Provence, Pierre Magnan og Provencalsk lammestek

Provence, Pierre Magnan og Provencalsk lammestek

lammelår (utenisbein og knoke). Nå er det bare å skru opp varmen til 225° C i cirka 15 minutter før steketiden er over. YARPP powered by AdBistroPowered by 1 stk lammelår (utenisbein og knoke)
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Lammelår er jo bare utrolig godt. Til et lammelår på ca. Smøre lammelåret godt inn. Legg lammelåret på en rist