Ølbraisert Storfe Bibringe & HøyryggBibringe(oksebryst) eller storfe høyrygg (200g++ per person). Du trenger. 0,5 l Stout eller porter. 6-10 Småløk Humlefest
Storfe alt-i-ett-gryte med rødvin og speltkornBibringe betegnes ofte som "det simpleste storfekjøttet", fordi det inneholder en god del isprengt fett og bein The Kitchn Queen
Høstgryte med Porter Øl Da jeg kom over storfe bryst og bibringe til under 40 kroner kiloen slo jeg til. 1,8 kg Storfe bryst og bibringe. 1,8 kg Storfe bryst og bibringeSolokokk. Mat for meg, mat for alle
BIBRINGE BAKT I OVN TIL SØNDAGSMIDDAG Det er kjøtt fra storfe med mye ben og fett og brusk. Bibringe har i all tid vært kjent og brukt i matlaging På kjøkkenet mitt og i hagen min
Bibringe med rotfrukt og polentaBibringe kommer fra brystbenet fra storfe og brukes vanligvis til suppekjøtt eller til å koke kraft på Mat og vinnett
FERSK KJØTT, SUPPE OG SURSØT LØKSAUS Denne serverer jeg til kokt oksekjøtt (høyrygg el bibringe), grønnsaksuppe og kokte poteter. Til denne retten må det være ca 1 kg bibringestorfePå kjøkkenet mitt og i hagen min
TRADISJONSMAT DU VET JEG HAR SANSEN FOR DET Denne serverer jeg til kokt oksekjøtt (høyrygg el bibringe), grønnsaksuppe og kokte poteter. Til denne retten må det være ca 1 kg bibringestorfePå kjøkkenet mitt og i hagen min
Bondsk kjøttsuppe Det blir også mye mat for pengene, selv om bibringe ofte er alt for dyrt i norske butikker. Legg bibringen oppi Ungkarskokken