Denne oppskriften vil ikke flyte spesielt over, så det er viktig å bruke en skje til å presse mengdene litt flate slik at du ikke ender opp med ekstra feite cookies
havregryn. Vi lagde knekkebrød, proteinbrød, müsli og cookies, alt helt fra bunnen av. Det er en superenkel grunnoppskrift som kan styles med hva som helst
De kan absolutt sammenlignes med ekte amerikanske cookies, som smelter på tungen. Da jeg smakte på deigen, var det nesten som jeg vurderte om jeg ville steke de, eller bare kose meg med en god cookie dough, haha
Myke kjeks med hint av pepperkakesmak. 150gr smør (jeg bruker Berit Nordstrands rapskokos, men her kan du gjerne bruke et annet smør) 3 dl lettkokte havregryn 3 dl mel (jeg bruker økologisk siktet speltmel, fåes kjøpt på helsekost, Rema, Meny etc) *1. Sett stekeovnen på 175gr Bland mykt smør godt sammen med de andre ingrediensene -(Berit Nordstrands rapskokos er mykt rett fra kjøleskap. Trykkes flate (bruk gjerne baksiden av en skje med litt kaldt vann på, da er de lettere å forme) Stekes i 8-16 minutter. 3 dl lettkokte havregryn
Bruk en ss til å lage små «cookies» på et bakepapirkledd stekebrett. Havregrynene gir en god metthetsfølelse og passer dermed ikke bare som kveldskos, men også som et lite mellommåltid eller en hverdagssnack
Noen spiser med smør og sukrin på, andre med syltetøy, gulost, brunost eller sirup. Sunnere Livsstil. De er like fine å spise til lunsj som til kveldsmat, og med dette triste været ute er det ekstra hyggelig å lage noe godt inne
Her i huset elsker vi frokost cookies. Jeg spiser dem sjeldent til frokost, men Vilde og Daniel får dem stadig servert, sammen med en smoothie, på vei ut døren
Form til cookiesmed hendene og press nedi sjokoladebiter. Som eg har nevnt i alle mine tidligere oppskrifter med dadler - du smaker dei ikkje, men dei gir en utrulig god søtsmak og konsistens
◊ Bland sammen havregryn, fullkornshvetemel, steviapulver, bakepulver og salt i en bolle. Kan det noen gang slå feil med noe som innholder sjokolade og peanøttsmør
Chocolate chip cookies. Jeg trenger vel ikke å poengtere at jeg mener det er rom for både vanlig og sukkerfritt i påskeegget, men jeg gjør det allikevel – og avslutter med at folk må få velge selv