Jeg tar en pakke sursildkrydder oppi laken med en gang og lar det stå. ca 500 g from en pakke sursildkrydder. Jeg kjøper fryst spekesild som jeg tiner (men vanner ikke ut)sukker7 % eddiksursildkrydderløk (type bestemmer du selv- jeg foretrekker vanlig løk, og bruker 2 til 500 g sursild). ca 500 g from en pakke sursildkrydder
Har du ikke alle krydder sortene som jeg har brukt, kan du bruke en pose sursildkrydder. En god sildekrukke er både populært og godt på frokostbordet eller til lunsj, og den hjemmelagde silden smaker aller best
Jeg rett og slett kjøper sursildkrydder og følger oppskrifta på pakken. I mellomtiden rører jeg ut sursildkrydderet etter oppskriften på pakken og kutter MASSE løk
1 kilo sylteagurk 1 liter eddik 5% 250 gram sukker 1 stor spskj sennepsfrø 1 halv pose sursildkrydder Krondill hvis du har i hagenSlik gjør du. 1 halv pose sursildkrydder
2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø)2-4 laurbærbladerKok laken opp og avkjøl. Balsamicosild, med løk og rødbeterDet er bare noen dager til julaften og på tide å gå i gang med julesilden
Da snakker vi jo nesten sursildkrydder, så bruk gjerne det og tilsett chiliflak. 1 pose sursildkrydder. Ha ca 1 ts sursildkrydder, 1 laurbærblad og litt chiliflak i hvert glass
sursildkrydder ½ kg spekesild. ½ kg spekesild som ”vannes ut” i melk noen timer2 rødløk i skiver 1 gulrot i tynne skiverNoen hele tyttebærLitt sylteagurk Og /eller andre passende godsakerLake kokes og avkjøles av1 dl 7% eddik2 dl vann1 ½ -2 dl sukker