(4) Start grillingen av maiskolbene, og legg de ev til side dersom de er ferdige før svinefiléten. Kan nesten ikke tro at det er over et år siden forrige post
grilling er for menn. Helt enig, grillingen kan de ha for seg selv. Jeg vil gjerne spise det, men kan slippe selve grillingen… Baconsurret svinefilét hørtes godt ut 4-5 hours Depending on the thickness of the ribs, we barbeque it for
Du kan også hive den på grillen dersom det er grilling som står på agendaen i det fine været. Surr baconskiver rundt svinefileten og inn i ovnen på 180 grader i 18-20 min
solsikke eller rapsolje 1 ts sesamolje 1 ss revet ingefærrot 1 ts hakket hvitløk 1 ss fersk koriander (ev tørkede frø,men øk da mengden, gjerne 2 ss) 500 g svinefilet, kylling eller storfe. Hvis det er trespyd du bruker, bør disse ligge i vann i minst 30 minutter også for å hindre at de tar fyr under grillingen. solsikke eller rapsolje 1 ts sesamolje 1 ss revet ingefærrot 1 ts hakket hvitløk 1 ss fersk koriander (ev tørkede frø,men øk da mengden, gjerne 2 ss) 500 g svinefilet, kylling eller storfe. 30 minutter også for å hindre at de tar fyr under grillingen
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Lime og ingefærsmarinert svinefilet. Etter i flere år med mislykka forsøk på å grille, har jeg nå skaffet meg all verdens teoretisk kunnskap om grilling
Idag var det svinefilet surret i bacon som skulle på grillen. Indrefilet av svinBaconSaltPepperRotgrønnsaker, olivenoljeFørst tørket vi svinefileten med tørkepapir før vi renskjærte den
Sist grillings ble det altså svinefilet med rød pesto, og det skal lages igjen. Rull svinefileten i dry rub-en på bakepapir eller aluminiumsfolie, så den er dekket på alle kanter
Laksesashimi med soyasaus og perler av sitron og ingefærGrillet sennep- og honningmarinert svinefilet med ertepesto og brekkbønnerLaks med persille og koriander Dette trenger du
Krydre svinefileten godt på alle sider og pensle den lett med olje. Oppbevar smøret i kjøleskapet frem til du skal bruke det, og det som blir til overs kan du pakke godt inn og ha i fryseren til neste grilling
Marinert svinefilet er enkelt å grille, men husk å vende kjøttet jevnlig, og supert å servere. Når du har fått god varme i grillen og grillkullet har fått grå farge da er det klart til grilling (for dem som bruker kullgrill)