Svinekam kjernetemperatur oppskrifter

Røkt svinekam

Røkt svinekam

I dag har vi kosa oss med røkt svinekam til middag. Ha svinekamen, løk og gulerøtter i steokeposen, sett i et steketermometer og lukk posen
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Røkt svinekam. Kjernetemperaturen øker med 4% av steketemperaturen. lammelår på 160 grader og skal ha 70 grader i kjernetemperatur,. kjernetemperaturen stige til 70 i løpet av de 20 minuttene. 70 grader i kjernetemperatur,
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Røkt svinekam er en klassisk og veldig god søndagsmiddag. Skjær opp noen grønnsaker og ha i steikeposen sammen med svinekammen
Søndag i dag ?

Søndag i dag ?

Det ble røkt svinekam i dag ,stekte den til jeg fikk 74 grader i kjernetemperatur og da ble en veldig saftig og bra
Røkt svinekam med waldorfsalat

Røkt svinekam med waldorfsalat

Røkt svinekam er noe av det beste vi kan ha til middag, det er rett og slett kjempe godt. Så siden jeg har vært litt fysen på waldorfsalat i det siste, var det en perfekt anledning til å ha svinekam til middag i dag
Lettsalta  og  lettrøykt  svinekam

Lettsalta og lettrøykt svinekam

For det andre kan du sikre eit saftigare resultat, spesielt om du lar svor og beingrind sitte på ytrefileten til grisen, slik at du står igjen med ein ekte svinekam