Min fiskegryte med rød karri og kokosmelk. Tilsett curry paste og kokosmelk. 500 – 600 g Torsk, laks eller ørret. 4 dl kokosmelk (du kan også bruke matfløte). 500 – 600 g Torsk, laks eller ørret. 4 dl kokosmelk (du kan også bruke matfløte)
Hell over kokosmelk og ca. Torsk til hverdags er en velsignelse. Ha olje og margarin i en gryte, ha i sjalottløk og la det surre, ha i purre og gulrøtter og karri og la det hele surre med i ca
Deilig fiskesuppe med torsk og reker som lages på rekordtid. 1 boks kokosmelk, 4 dl. 300 g torsk i terninger 2x2 cm. 1 ts grønn currypaste (eller1 ts karri). Ha kokosmelken i kjele og skyll boksen med 4 dl vann. 1 boks kokosmelk, 4 dl 4 dl vann. 300 g torsk i terninger 2x2 cm 1 ts grønn currypaste (eller. 1 ts karri)
Hell i kokosmelken og visp det sammen. Fres karripastaen ca et minutt mens du rører. - 3 ss rød karripasta. - 300 g torskefilet. - 1 boks kokosmelk. 3 ss rød karripasta. 300 g torskefilet. 1 boks kokosmelk
500 g torsk i biter2 ts olje2 ts finhakket/ raspet hvitløk3 finhakket sjalottløk3 hakket vårløk1 paprika i biter2 gulrøtter i biter2 bokser kokosmelk2 ts chilipulver2 ts karri2 ts østerssaus100 g aspargesbønner eller brekkbønner Surr hvitløk, sjalottløk, vårløk, paprika og gulrøtter i olje i stekepanna i ca 5 minutter Tilsett kokosmelk, karri, chili og østerssaus og la dette koke i ca 10 minutter Senk varmen litt og legg i bønner og torsk. La det trekke i 4-5 minutterServer denne gode middagen med ris 500 g torsk. 2 bokser kokosmelk. 2 ts karri. ca 5 minutter Tilsett kokosmelk, karri, chili og østerssaus og la dette koke i ca. 10 minutter Senk varmen litt og legg i bønner og torsk
oppskrift siden jeg brukte frossen kokosmelk og jeg laget mat til kun meg selv. Fisken må få steike på begge sidene før man har på kokosmelken og krydderet