Jeg har tidligere publisert oppskriften til kokken Kasabnit Wongwan på dumplings/ dim sum. Dette er en wonton som er fullt med farse av reker og svin som sener dampes og serveres
Oppskrift. Stek wonton til de er gylne på middels varme. Follow my blog with Bloglovin Oppskrift. Dryss sesamfrø og soyasaus over stekte wonton, og pynt med korianderblader
Jeg synes dim sum smaker best når det er en blanding av dampede dim sum (dumplings eller wonton) og frityrstekte dim sum fordi smakene utfyller hverandre så godt
Litt mer utfordrende, men desto morsommere er suppefylte wontons fra Shanghai, Xiao Long bao. Å bite i en wonton så munnen fylles av deilig, varm suppe sammen med ingefær, bacon og andre godsaker er en magisk spiseopplevelse
Både scampi og wonton papir må tines. Hvis du tittet på oppskriften med SCAMPI i REKECHIPS så kjenner du kanskje igjen ingrediensene til salaten og scampien