Ytrefilet og pepper ♫♫. Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden. Stekes i en blanding av rapsolje og meierismør på sterk varme, i ca
Ytrefiletavstorfe. Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden. En god biffmiddag trenger ikke bestå av mange ingredienser, bare ingrediensene er gode
Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden. Her har jeg stekt biffen hel, skjært den i skiver og lagt den på toppen av retten før servering
Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden. Blåmuggosten kjennetegnes av de karakteristiske blågrønne marmoreringene med mugg og den skarpe aromatiske smaken
Ytrefiletavstorfe og ingredienser til marinade ♫♫. Lyst kjøtt, som kylling og svinekjøtt tar lettere til seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinade med litt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, salt og litt spicy
eller indrefilet avstorfe. Ha gjerne i en klatt smør mot slutten avsteketiden. Raske middagsretter vant overlegent i min lille avstemming om hva man vil lese om, så det skal det selvsagt bli fokus på framover
Tilsett hvitløk mort slutten avsteketiden. avhengigav tykkelsen på kjøttstykket. Steketid. Hell av kokevannet og legg grønnsakene i iskaldt vann for å stoppe