Vi fyrte opp i vår lille webergrill på toppen av St Hanshaug parken . Tenkte jeg kunne starte lørdagen med å tipse om en god og frisk potetsalat som du enkelt kan lage noen timer før en planlagt grillkveld i parken eller på terrasen
Jeg har et eksempel som jeg brukte i dag, men der hvor jeg i dag brukte ytrefiletavsvin, ville jeg nok optimalt byttet med ribbe eller and, uten at det betyr at dette ikke er så enormt godt også
Grillet taco Storfe, her brukte jeg ytrefilet, men du kan også bruke andre kjøttstykker eller typer som svin eller kylling Tacokrydder Grønnsaker, paprika, rødløk, maiskolbe Lime Del paprika i to og løk i skiver
Men ytrefilet fungerer like bra på nøyaktig samme måte. Det er bare for å få ut litt av hvitløksmaken. Her bruker jeg stekepanne og ovn, men den passer like godt på en grill
Dryss kjøttet med salt og pepper og legg over varm sone på grillen ( se tips). Server det grillede kjøttet med grillet tomatfylt paprika og Teigens marinade
Rub fileten med Texas Style Rub og legg filetene på toppen av frukt og grønnsaker. Grill i vei. Jeg tenkte jeg skulle prøve en ny vri på Svinefileten, her er resultatet
Etter å ha brukt halvannen time,( og masse irritasjon) på å montere grill, mistet jeg lysta på å grille, og valgte å lage mat inne på kjøkkenet i stedet
Det beste av alt er kanskje at alle kan få akkurat det du vil. Grillspyd er lettvint og fargerikt. Et lite råtriks som jeg har lært av moren til mannen i mitt liv
)Jeg har brukt marmorert ytrefiletav storfeagurk og vårløk med kimchi chilipastesolsikkespirer med sesamolje og et lite dryss maldonsaltrisristet sjøgressflaklollo og crispisalatkoreansk dippingsaus