Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Forberedelse avsvinefilet. Aroma med preg av røde bær, litt tørket frukt og vanilje. Preg av røde bær, litt trekrydder og urter, svakt bitter ettersmak
Rent kjøtt er sunt, og svinindrefilet er godt og magert. Jeg har delt opp squash, rødløk, sjampinjong og paprika, og bakt dette samtidig medsvinefileten i ovnen, i like lang tid
Gni indrefilet inn med masse olje og urtekrydder og la den ligge i plast i kjøleskapet noen timer. Serveres med hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta
Start med å skrelle potetene og skjære skiver av dem (ikke helt igjennom). Her kommer oppskrift på tilberedning av kjøttet, hasselbakte poteter og soya-rødvinssaus
I tillegg kan de opplyse om at dersom man slutter medlavkarbo, vil man gå opp i vekt igjen. I dag har Dagbladet nok et skrekkoppslag om hvor forferdelig skadelig lavkarbo er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.