Denne er laget av en Stout fra min venn Anders sitt bryggeri "Hymir". Dersom du ikke har tilgang på hjemmelaget stout vil også en Guinness gjøre nytten
1 stk Guinnes eller annen stout. 1 stk Guinnes eller annen stout. En av mine favoritter er svineknoke. Kan spises alene med litt sennep, surkål og potet
Guinness Stout og Worcestershire-saus. Sheperd's Pie. Gjeterens pai eller "Sheperd's Pie" er en klassisk rett fra de britiske øyer og det finnes garantert like mange måter å lage denne retten på som det finnes britiske husmødre
Mens vi drakk oss gjennom alkoholfri vørterøl, via IPA til stout med smak av brent malt, trakk han frem tanker om sanselighet versus fornuft, fra Kant til Hume og Platon
”Cocktail is a stimulating liquor composed of spirits of any kind, sugar, water, and bitters—it is vulgarly called a bittered sling and is supposed to be an excellent electioneering potion, inasmuch as it renders the heart stout and bold, at the same time that it fuddles the head
Serveres med poteter og et godt glass øl, gjerne samme stout. 3-5dl stoutca 5-600 gram grytekjøtt1 pk bacon2-3 dl kjøttkraft3-4 gulrøtter3 løkhvetemelsalt og pepper3 laurbærbladertimianpersille3/2 ts brunt sukkerKjøttet vendes i litt hvetemel, salt og pepper og brunes i gryten, sammen med baconet. 3-5dl stout
Til slutt er det min imperial stout. Masse malttyper (uten å overdrive, selvsagt) kan være nøkkelen til en god stout, i hvert fall imperial-styrketypene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.