En pakke/boks med kikerter. Kalte retten for Algerisk vegetargryte siden Algerie er landet som ligger omtrent midt i denne Mahgreb-regionen (Algerie, Marokko, Mali, Libya og Tunisia
be sure to keep an eye on it because the broiler can burn the cheese quickly. Place the pizza back in the oven but this time turn on the broiler, bake for about 2-5 minutes until the cheese melts. 1 small to medium sized head of cauliflower - should yield 2 to 3 cups once processed
Bake for 5-10 more minutes until cheese is melted, then turn broiler on for 1-2 minutes to get cheese nice and golden brown and bubbly. 1 medium head of cauliflower, broken into florets
Det var i gamle dager det, da pappas bestemor stadig var i live, og styrte hønsegården med jernhånd. Ikke bare var det voksne høner, de var atpåtil økologiske, med noe som kan minne om normale kroppsproposjoner til høner å være
Du kan ikke gå galt med denne. When you're ready to eat, preheat the broiler. Støv løk med mel og rør. Melt the stick of butter in a large pot over medium heat
Det viktigste er å ha kyllingen i ei gryte med lokk, slik at du bevarer alle smaker. Jeg harr ved flere anledninger brukt leirgryter, men det funker fint med helt vanlige også
Det viktigste er å ha kyllingen i ei gryte med lokk, slik at du bevarer alle smaker. Jeg harr ved flere anledninger brukt leirgryter, men det funker fint med helt vanlige også
Jeg går for en algerisk variant, med lam og masse grønnsaker. La dette surre litt med løken, og så har du på salt, pepper, curry, cumin, hvitpepper, alehånde gjerne og om du har, sånn syv-krydder eller feks ras el hanout, som er en marokkansk krydderblanding
Noen ganger vil jentene også være med, så da får jeg hyggelig selskap. Broiler feat. Ikke alltid tida strekker til, så ofte blir det hjemmetrening på stuegulvet
Nå har Treningspodden lagt ut flere episoder og jeg hører på podcasten på både trening og i bilen - genial underholdning samtidig som man får med seg en haug med gode tips og smart informasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.