Andebryst medurtepoteter, ferske aspargesbønner med sjalottløk, champignon m/urter og rødvinssaus. I år gikk jeg for andebryst med tilbehør i stedet for kalkun
Brødstenger (grisini) Spekeskinke eller fenalårGod spekepølse eller chirozoSmå "snadder" pølser eller morrpølse i biterAspargesDadler BaconMandler Poteter til urtepoteter (se oppskrift under)Mango (se oppskrift på mangosalsa under)Skiver av en bagett En god ostValnøtter og honning Rull spekeskinken rundt grisini, hvor mange grisini du vil lage til hver avhenger av hvor mye annet du har på tallerkenen
Server medurtepoteter og en tomatsalat. Skyll kyllingen inni, og tørk med kjøkkenpapir. innlitt salt og fyll på med mesteparten av de grovhakkede urtene,og drypp
( ev kok dem møre med. Hell vannet av de kokte potetene og legg potetene på et stekebrett med. Knus/klem potetene lett med en potetmoser eller en gaffel
Nå er det vel mange som vil mene at urtepoteter, aioli og mango blir en salig blanding, og det er det, men en fantastisk sammhandlende salig blanding he he
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.