Den gang grisenblei slakta på kvar gard i landet, blei alle delar av dyret brukt. I dag er det vanskeleg å finneoppskrifter på heimelagde syltelabbar og lettsalta, røykte svineknokar på nett – trass i at det aldri før har vore så mange matbloggarar, matprogram på TV og formidlarar av kokekunst
Krondillhvis du har ihagen. Bringebærenetil høyre har fått nettet over seg, aspargesene imidten er høstet for iår, bare bregnene får blomstre seg ferdige (bak de tre buskene)
Har du noen gang spist gravet andebryst. "A lovely bird" som passer flott til forrett i helgen. Første gang jeg smakte dette var på en fantastiskferieiNormandie for mange år siden
Hvis du har vaert iThailand har du kanskje proevd dette, en tynn sproe pannekake med bananer, sjokolade (Nutella eller annen), stroessel, jordbaer eller annet snacks i
Med epletre ihagen og saftkoker i kjelleren så flasker det seg fort. Dette er altså løsningen,nå kan du få bruk alle eplene,også de som har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker
Høsten banker på døren, og årets plommer er forlengst moden på det lille treet vi har ute ihagen. Vi er ikke vant til å høste inn frukt, men måtte prøve oss på plommesyltetøy når det først kom så mye frukt som i år
men rekker ikke å blogge så mye. Ett lite drypp i ny og ne blir det likevel. mine har vokst noe veldig,. og er jo for galt at de skal bare stå og visne,
I går var Marius og jeg en liten tur ute i Oslo for å feire at han snart er ferdig med eksamen. Vi havnet på Delikatessen som er et av minefavorittsteder, og ble sittende en god stund med masse mat og deiligvin
Den spiseligehagen er en morsom rett å servere gjester. Selvom kanskje de fleste rettene er uoppnålig for de fleste av oss, kan man i det minste dra littinspirasjon både fra teknikker, kombinasjoner og ikkeminstanretning
Det er nå du virkelig kan gjøre kupp ihagen, dersom du er så heldig å ha ugressproblemer. Lenge utover nå finner du de fineste og deiligste råvarer uten å måtte kjøpe dem igrønnsaksdisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.