Velger du å gå inn i surdeigsbrødenes mysterier, så lover jeg deg at du blir hekta på livstid. Jeg syntes det smakte litt uvant i starten- nå elsker jeg den aromatiske duften som brer seg i huset når de stekes og å sette tenna i en nybakt skive surdeigsbrød med et tjukt lag ekte smør, er en sann nytelse
Den er enkel å lage, men ser imponerende ut og smaker helt nydelig. @vakrehjemoginterior. Smør sidene. The post Vakker bløtkake med jordbær og ekte roser appeared first on Vakre Hjem & Interiør
100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene
- Det er bare en halv teskje chili i hele marinaden, sa jeg. Kvelden før servering blander du marinaden og stikker dype hull i steken med en kort, skarp kniv før du gnir marinaden godt inn i kjøttet
Første gang jeg fikk ceviche var da jeg nesten ble strandet i Panama fordi ingen hadde tenkt på å bekrefte returen min, men hvor jeg endte på business class hjem og med et lekkert fat ceviche istedenfor mystery meat i tomatsaus lengre bak i kabinen
Ommangparmesan, rømme fra Harry Dale, gårdens egg og økologisk oliveolje. Grønnsakshagen på Møystad begynner å by på alle sine fristelser, og i dag har vi samlet noen av dem i en smakfull tomatsuppe
Denne er beregnet til Valentines, men kan selvfølgelig nytes i andre sammenhenger. Dette er den eneste cocktail jeg kjenner til med rødbrus, så jeg må si jeg var litt skeptisk - helt ubegrunnet, den smakte friskt og godt og slettes ikke for søt
Høsten banker på døren, og årets plommer er forlengst moden på det lille treet vi har ute i hagen. Vi er ikke vant til å høste inn frukt, men måtte prøve oss på plommesyltetøy når det først kom så mye frukt som i år
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.