Lag 8 stykk empanadas. På jakt etter en billig middag med kyllingkjøttdeig. Her er en enkel og god rett, minner litt om calzone, men deigen er laget med smør så det blir mer som en pai deig
Disse empanadaene er laget på rismel, så de er fri for gluten. Jeg har aldri smakt disse før, hverken på filippinene eller her, men kom over snacken da jeg var i Oslo og feiret filippinsk nasjonaldag
Denne Empanadas oppskriften er en som jeg har tatt med meg fra mamma. ). En empanada (eller Empada, på portugisisk) er et fyllt brød eller kringle bakt eller fritert
Lag et snitt på toppen av hver empanadas slik at dampen kommer ut. Lag gjerne empanadas dagen i forveien, sett kaldt, og stek rett før du skal servere dem
Dette er en spansk klassiker som har sin opprinelse i Galicia i nord spania. Dette smaker nydelig og er perfekt som forrett, til piknikkurven eller hvorfor ikke til Valentines Day som er rett rundt hjørnet, og den er selvskreven på ett hvert tapasbord med respekt for seg selv
Sett empanadasene på et brett med stekepapir og stek i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter. Fyll. Rens paprika og chili for frø og skjær i tynne skiver
middag på delikatessen. Skrevet 05. 06. 2015 klokken 19. 31. I går var Marius og jeg en liten tur ute i Oslo for å feire at han snart er ferdig med eksamen
Chimichurri er godt til grillmat og empanadas, men kan også has på salater og sandwich. Chimichurri er en kald saus som brukes mye i Sør- og Mellom-Amerika
Sett empanadasene på et brett med stekepapir og stek i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter. Fyll. Rens paprika og chili for frø og skjær i tynne skiver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.