Derfor tok Amund sammen med noen utvalgte IPA, ferden til Huk på Bygdøy, for å snakke og smake India Pale Ale i denne andre episodenav » Amund smaker Øl »
I år satt våren langt inne, menden som venter på noe godt…Og mens vi venter på at siste rest av snø skal smelte kan vi kose oss med denne vårlige retten og drømme om sommer og sol
Dennegangenfra Italia, en eksklusiv rød og sødmefylt variant fra Valpolicella, enda søtere enn Amarone, og med det klingendenavnet Reciotto della Valpolicella fra Casotto del Merlo av Guiseppe Campagnela
Løs litt avvesken opp i gjæren. Rett fraovnen og svupp ned i magan. enn hjemmelagde frokostbrød. De er helt supre å fryse ned også, selv om det ikke blir mye til overs etter en bakerunde
De kan som sagt også fint grilles utendørs, hvis du ikke er nedsnødd slik som vi er, steketidenavhenger da veldig avtemperaturen, mensiden det er kylling og vi definitivt ikke burde spise den rå, anbefaler jeg å sjekke godt at den er gjennomstekt før du serverer
Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste, og som også er er min favoritt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.