Jeg har tidligere snakket varmt og kjært om ølpizza som har blitt en sikker favoritt her i Lykkeboden, og har du ikke prøvd den så er det bare å hive seg på
Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Å lage pizza fra bunnen av er verken vanskelig eller tidkrevende – og det er en fin familiesyssel hvor barna kan få legge på topping etter eget ønske
-)I dag vil jeg dele en oppskrift på grovespelt scones med dere. Jeg synes at scones er undervurdert, de kan varieres masse, du kan ha bær og frukt i dem, du kan lage de grove eller fine, og ikke minst de er så enkle og raske og lage
Ha i olje, salt og tilsett det sammalte melet og så mye av det fine slik at det blir en passe. Pizzaen skal steke i nederste del av stekeovnen i 10-15 minutter, avhengigav hvilket fyll du har toppet den med. 3 dl sammalt hvete, grov
Mos det hele i en blender eller stavmikser så den blir klumpfri. 6 dl grovt mel. Basen lages av 4 egg og en boks cottage cheese. #middagspai #grovpai #proteinmat #familiemat #oppskrift #middag #lunsj 6 dl grovt mel
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Havre har en nøtteaktig smak som gir god smak på baksten, og inneholder en gunstig fettsyresammensetning som er bra for helsen vår
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.