Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær og kantarell
Spekepølse lagd på denne eldgamle måten er i ferd med å breie om seg her til lands, mykje takka vere Magnhild og samarbeidet hennar med Norsk hjortesenter på Svanøy
Deretter smørstekte jeg kantarellene sammen med sjalottløk og ett finhakket hvitløksfed. Ja, er dere spente på hva jeg kokte ihop med de lekre kantarellene
Stekes i masse vegansk smør til de er brune og fine. Strø over havsalt. Ikke balanser tallerkenen på et armlene,da er det stor fare for at det hele går i gulvet
Nå har jeg endelig prøvd å lage spekepølse, og det med godt resultat. Når jeg først var i gang, lagde jeg noen med hjortekjøtt også, men de kan jeg evt komme tilbake til senere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.