For å betjene. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 100g parmesan, revet, pluss ekstra for å tjene. 100g pinjekjerner, ristet, pluss ekstra for å tjene. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 100g parmesan, revet, pluss ekstra for å tjene. 100g pinjekjerner, ristet, pluss ekstra for å tjene
For en litt mer pikant smak kan du ta med en hel rød chilli eller litt chilliolje. Kjør suppen på stavmixer og server rykende varm med kokte egg, rømme, vi foretrekker Harry Dale sin, men ellers Røros rømme/ seterrømme
Med epletre i hagen og saftkoker i kjelleren så flasker det seg fort. Jeg blander sitron i saften,for selv om eplene er ganske syrlige,så kan saften ofte bli litt "lapp"Det vil si at den smaker godt et glass
Høsten banker på døren, og årets plommer er forlengst moden på det lille treet vi har ute i hagen. Vi er ikke vant til å høste inn frukt, men måtte prøve oss på plommesyltetøy når det først kom så mye frukt som i år
For første gong har eg sagt til ungane at dei må la rabarbraen vera i fred. Ikkje fordi eg ikkje unnar dei rabarbra om våren, men fordi eg og fotograf Marius skal ta rabarbrabilete til Digg-kokeboka neste veke, og då treng me alt me har av rabarbra
I halvparten av muffinsformene legger jeg eplene i bunnen og fyller på med deig til slutt. Fordi det kan komme besøkende som ikke er spesielt glad i epler, har jeg sjokolade i noen former – så får alle den muffinsen de liker best
La det putre forsiktig under lokk i 5-10 min. Kortreist rabarbra, blir det bedre. Jeg og mini var ute og plukket litt fra hagen her om dagen, men jeg har ikke rukket å lage noe ennå
Boken er en fryd for øye og et must for enhver matglad amatør. Selvom kanskje de fleste rettene er uoppnålig for de fleste av oss, kan man i det minste dra litt inspirasjon både fra teknikker, kombinasjoner og ikke minst anretning
sett det til siden pisk fløte appelsinlikør og vaniljeessens i en separat bolle til det dannes myke topper legge en marengsbunn på ett fat dekk den forsiktig med halparten av smørblandingen
Det er jeg utrolig glad for. Mine oppskrifter er basert på hva jeg liker å spise selv, og på at det meste jeg spiser skal være nyttig i forhold til å bygge muskler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.