Ribbesvoren kan du lage hjemmelaget 'Baconcrisp' av, oppskrift her. Ta sylta ut avsyltepressa, skjær den i skiver og server den med god lefse, godt smør og sennep
Skyll deretter av ribben, og salte og pepre så på nytt i ønsket mengde. Hvis svoren ikke blir sprø nok, kan du avslutte med å bruke grillelementet på høy varme, og sette ribben høyt
Jeg (Grete) har vært med på å lage hjemmelagetsylteav grisehode til jul siden førskolealder. Grisehodene er imidlertid ganske variable i forhold til mengde kjøtt og derfor så bruker vi en blanding av grisehodekjøtt og annet kjøtt
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Legg et tynt lag med tomatsaus med kjøttdeig i bunnen av formen. #lasagne #mat #blogg #hverdag #foto #søndag #middag #spisogspar #helg #mamma #mammablogg #helse #livsstil #Norge #hjemmelaget
Idag har jeg (og resten av førsteklasse) bl. Så er det bare å la dem stivne, tørke av oljen og nyte. a. vært med på å lage sukkertøy med god hjelp fra andreklasse
For de som går på lavkarbo. Når den begynner å skumme, tilsett resten av sukkeret. Klem vannet ut av gelantinplatene, smelt dem på lav varme sammen med fire spiseskjeer vann
Start og avslutt med ostesaus. Server med baguette og salat ved siden av. og hvis du har kjøttdeig av elg tilgjengelig anbefaler jeg deg at du bruker det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.