1 glass
sjokoladepålegg til 24 mufinns. Det er litt avhengig av hvor mye man tar i hver. Muffinsene er best når de er lune. De kan fint fryses og varmes litt i ovnen før servering.
3
egg
50 g
sukrin
150 g
hasselnøttmel
1 ts
bakepulver
100 g
meierismør
1 ts
sjokoladepålegg i midten av hver muffins. Stek i ovnen i ca. 20 minutter
Hell over i norgesglass eller annen beholder med lokk. Jeg hadde lyst tilby prøve å lage et godt og melkefritt alternativ til nøttepålegg som også kan brukes som fyll i bakst
Terten har en enkel kjeksbunn, et kremet fyll med sjokolade og på toppen er det pyntet med krem. Ønsker du en vegansk kake bytter du smør med plante margarin og melkefri sjokolade
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt. Husk å lese hele oppskriften før du begynner å lage kaken (det anbefaler jeg med alle typer oppskrifter)
Peanøttcookie med sjokoladefyll. Smelt kokosolje i en kjele sammen med fibersirup. Kna kokosmasse sammen med kokoskrem, den smeltede kokosoljen og fibersirup
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.