En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til. Hvis du skal være helt sikker på og ha igjen ribbe til julefrokosten, beregner du 500 g per person
Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe. I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelt tilbehør
Krydre ribba godt på begge sider, gni krydderet inn, la det gjerne ligge over natta. Uansett bør den ligge slik en time før du steker, slik at smakene begynner å trenge litt inn
Ribbe nå som det er sommer, tenker du kanskje. Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
Har prøvd meg flere ganger med ribbe i dampovn uten å lykkes helt, det står mye rart på nettet. Men i år ble den helt perfekt, og da deler jeg metoden gjerne med flere
Ribbe med dampovn. 27. 12. 2016 kl. 15. 48 i. Middag. Ingen kommentarer. Mange som har dampovn bruker den lite, fordi de ikke vet hvordan man bruker den
Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si
Posted on 16. desember 2014 by EinarNilsen in Endelig helg, Middag, Slowfood. I dag kommer vi med en liten vri på julemiddagen dersom noen skulle ønske å tenke litt utenfor boksen i forhold til det tradisjonelle tilbehøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.